Balayage Breda

Tegenwoordig is balayage een van de meest aangevraagde looks bij de kapper. Bij Maison staat de kwaliteit van het haar op nummer 1. Je kan nog zo een mooie haarkleur hebben, op het moment dat het haar beschadigd is zal de kleur niet zo reflecteren zoals het bij gezond haar zal doen. Daarnaast zal er bij beschadigd haar veel van het gekleurde haar moeten worden afgeknipt. Voor meer uitleg over balayage in de salon in Breda en de verzorging hiervan kun je verder lezen. 

Wat is balayage?

Balayage is een speciale soort manier waarop het haar wordt geverfd. Met een kwast wordt de verf aangebracht op het haar. Dit kan in verschillende kleurtinten aangebracht worden. Er kan voor lichtere accenten worden gekozen zoals een warme caramel kleur. Daarnaast kan er ook voor een koelere teint worden gekozen, zoals het toevoegen van donkere kleuren. Bij de lichtere balayages wordt er gegaan voor een blondere look of voor een look met lichtere accenten in het haar. Balayage is een low maintenance haarstijl en dit hoeft dan ook niet vaak te worden bijgehouden. Je kan er zelfs voor kiezen het haar met de balayage volledig te laten uitgroeien. Deze manier van het verven van het haar is dus ook goed voor de kwaliteit van het haar omdat het niet telkens opnieuw moet worden bijgehouden.

Balayage Breda

Specialiteit Isa 

Balayage valt onder een van de specialiteiten van de eigenaresse van Maison, Isa. Bij balayage zorgt Isa ervoor dat er een natuurlijke look wordt gecreëerd, waardoor het haar een prachtige glow krijgt. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat meer dan alleen het haar mooier wordt door de balayage. De balayage kan namelijk worden ingezet op een face framing manier. Door het vinden van een bij jouw huidskleur passende teint kan een balayage jouw gezicht contouren.  

Balayage Breda

In het bruisende centrum van Breda is de prachtige salon Maison N°3 te vinden. Je kunt deze salon bezoeken als je een balayage in je haren wilt laten zetten. Zoals benoemd is het de specialisatie van eigenaresse en kapster Isa. Zoek contact op via de telefoon of e-mail of breng een bezoekje aan de salon wanneer je in de buurt van Breda bent.

Verschil balayage en highlights

Het verschil tussen balayage en highlights is de manier van het aanbrengen van de verf. Bij balayage wordt de verf zonder folies aangebracht en bij highlights wordt het met folies aangebracht. De sterkte van het ontkleuren verschilt hier ook, bij een balayage wordt het haar minder ontkleurt. Tot slot worden highlights vanaf de hoofdhuid gezet, terwijl een balayage begint vanaf minimaal 5 cm vanaf de aanzet. Hierdoor is er ook geen uitgroei van de kleur zichtbaar. 

Er is een tussenweg, namelijk foilayage. Dit is een techniek welke balayage en highlights combineert. Op deze manier wordt het haar bovenop wel prachtig opgelicht maar worden de folies net zoals bij een balayage op een speelse manier in het haar gezet. Dit wordt gedaan om zo te zorgen voor een natuurlijk effect dat net zoals bij een balayage minder vaak bijgekleurd hoeft te worden vergeleken bij highlights.

Onderhouden  

Om je haren na de balayage zo goed mogelijk te verzorgen worden er bij Maison verschillende producten aangeboden. De lijn van Davines, Heart of Glass zorgt ervoor dat uw haren de glow behouden. Deze lijn bestaan uit een shampoo, conditioner, intense treatment en een sheer glaze.

De shampoo en conditioner zorgen ervoor dat de kleur wordt behouden en dat het haar goed verzorgd wordt en de kwaliteit van het haar zicht behoudt. Door de conditioner wordt het haar verzorgder, meer gehydrateerd en is het gemakkelijker doorkambaar. De intense treatment zorgt voor een glanzender, stralender en rustiger uitstralen van het haar. Daarnaast worden de haarvezels versterkt en herstelt het wat helpt breken te voorkomen. Tot slot is de sheer glaze de laatste stap van de verzorgingsroutine, wat de haarzakjes beschermt tegen uitdrogen. Het gebruik van de sheer glaze resulteert in gezonde haarzakjes, een heldere haarkleur en een gezondere look na elke wasbeurt. Daarnaast biedt de sheer glaze ook bescherming tegen UV licht en zal uw haar niet beschadigen door de zon.

Voor een afspraak bel 076- 78 58 870, of klik hier en reserveer direct online.

RESERVEER NU