K18

K18

Ben jij ook helemaal klaar met dof/pluizig haar en gespleten haarpunten. Dan is de K18 behandeling de oplossing voor jou! K18 Hair is een merk dat na jarenlang wetenschappelijk onderzoek is ontstaan. Tijdens de behandeling wordt de stof K18Peptide gebruikt. Deze stof vervangt de bouwstenen van je haar die verloren zijn. Dit wordt ook wel keratine genoemd. Na de K18 behandeling zal je haar weer veerkracht, zacht en steviger zijn. Dit gebeurd al na 4 minuten tijdens de behandeling. Naast dat dit product heel goed is voor je haar is het ook goed voor de planeet, de producten zijn namelijk biologisch en cruelty free. 

Is K18 geschikt voor mij?

Wanneer je haar is beschadigd door een chemische behandeling, bijvoorbeeld het verven van het haar of door gebruik van hitteproducten is deze behandeling iets voor jou. Daarnaast is de behandeling ook goed voor je als je haar dof en pluizig is en simpelweg toe aan een herstelkuur. Bij Maison N°3 kan je langskomen voor deze behandeling. Zoals eerder genoemd zal je na vier minuten al resultaat merken. Je zal de salon verlaten met gezonder en sterker haar.

Haarproducten salon

Er zijn twee verschillende haarproducten ontwikkeld door K18. K18 Mist en K18 Mask. De mist is niet te koop voor de consument en enkel in de salon te gebruiken. Daarentegen is de K18 Mask zowel in de salon als thuis te gebruiken. De K18 Mist, ofwel Molecair Repair Mist is een voorbehandeling die wordt gebruikt voor een chemische behandeling zoals het blonderen of kleuren van je haar. De mist herstelt de beschadigingen van het haar doordat de mist tot diep in de cortex dringt. Na het blonderen of kleuren van je haar wordt de Mask gebruikt om het haar verder te versterken en herstellen. De kleur blijft hierdoor langer goed en je haar wordt gezonder.

K18

Haarproducten thuis

Zoals bovengenoemd is de mist niet te koop voor de consument maar het masker wel. Het masker is gemakkelijk in gebruik. Voor het beste resultaat gebruik je de K18 Mask na elke 4-6 wasbeurten bij jou thuis. Je maakt je haren handdoekdroog na het wassen en dan breng je het masker aan. Dit laat je ongeveer vier minuten intrekken, dan is je haar al gezonder en sterker. Hierna kan je je haar in model brengen op de manier hoe jij het graag wilt.

Voor het maken van een afspraak belt u naar 076- 78 58 870, of klik hier en reserveer direct online.

RESERVEER NU