Slide 1 NEXT PREV /

OUR WORK


Creating Healthy hair

Gezond haar staat bij Maison op nummer 1. Een mooie coupe of kleur straalt niet hetzelfde wanneer de haarkwaliteit niet optimaal is. In onze oplichtende verf zit Fibreplex om het haar sterk te houden tijdens de behandeling, zodat het haar niet onnodig beschadigd. De spoelingen en verf zijn verrijkt met verzorgende oliën die het haar voeden en laten glanzen.

Gezond haar staat bij Maison op nummer 1. Een mooie coupe of kleur straalt niet hetzelfde wanneer de haarkwaliteit niet optimaal is. In onze oplMaison werkt met meerdere behandelingen om beschadigt haar weer gezond te maken. Bijvoorbeeld onze Keratine behandeling, die het haar niet stijlt maar voedt en pluis tegen gaat. Daarnaast is er Haar Botox wat zorgt voor glanzend en vernieuwd haar. Wil je meer weten over de Hairspa, lees dat hier.

 Classy and Modern Haircuts

Tijd voor een nieuwe Coupe? Wij geven onze klanten graag een advies, kijkend naar de gezichtsvorm en andere aspecten maar uiteindelijk gaat het er om, dat de wens van de klant werkelijkheid wordt. Maison combineert een klassieke stijl met het moderne mode beeld en dat zie je terug in de kapsels. Maison gaat mee met de tijd en is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en kniptechnieken. Frisse heren- en dameskapsels worden op een nonchalante of strakke/geföhnde manier gestyled naar de wens van de klant.

 

 

Styling by Maison

De salon is gelegen aan de Grote markt in het centrum van Breda. Kom langs voor een make-up touch up of full glam. Een make-up en/of föhn behandeling. Met een echte 90’s blowout ben jij klaar om iets te gaan drinken bij jouw favoriete bar in Breda. Verschillende moderne afstylings manieren worden gebruikt om nonchalante of strakkere waves te creëren in het haar.

 

CONTACT


Ridderstraat 3
4811 JA Breda

076 - 78 58 870

info@maison3.nl

Reserveringen alleen per telefoon of klik reserveer nu.


RESERVEER NU