Slide 1 NEXT PREV /


ISA DRIESSEN

Hairstylist, oprichter en eigenaar Maison No3 te Breda

 

Van kind af aan heb ik eigenlijk altijd al geweten dat ik kapster wilde worden, ik was niet te stoppen. Van barbies vlechten en stijlen tot het knippen van mijn vader zijn haar, iedereen moest eraan geloven. Op latere leeftijd, toen ik nog studeerde aan de internationale school, hebben mijn ouders mij altijd gestimuleerd om uit te vinden waar ik echt voor wilde gaan. Het vinden van mijn missie. Ik koos een compleet andere weg en melde mij aan bij Kappersakademie Rotterdam. Hier kon ik mijn passie voor haar en make-up verder ontwikkelen. Deze ontwikkeling blijft voor mij ook het mooie aan het kappersvak, het is en blijft altijd in beweging.

Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin, met een moeder als eigenaresse van de modezaak CO&CO aan de Veemarktstraat in Breda. Graag ging ik met haar mee voor de inkoop en ik ontwikkelede hier al snel een eigen stijl en gevoel voor mode. Ik bracht deze ideeën van nature over op klanten, dat bleef niet enkel bij kleding. Ik begon ook met het geven van advies over haar en make-up. Tijdens de modeshows en fotoshoots was ik al snel degene die de kapsels van de modellen verzorgde. Ik knipte hen nog niet, wat ik al wel deed bij vrienden en familie, maar het stylen van kapsels en het aanbrengen van make-up was mijn ding. Mijn interesse bleef maar groeien en ik keek meer haar en make-up tutorials dan de bandbreedte thuis aankon.

 
 

Door mijn opleiding en zelfstudie specialiseerde ik mij steeds meer in het kleuren en het goed verzorgen van het haar. Het moment was dan ook daar om uit te kijken naar mijn eigen kapperszaak. Door de tevreden terugkerende klanten, had mijn visie op haar en make-up zich doorontwikkeld. Echter wilde ik dit heel graag breder uitdragen en een eigen plek geven. Het is voor mij dan ook een droom die uitkomt nu ik op de Ridderstraat 3 in het hart van de Bredase binnenstad mijn klanten mag helpen en verwelkomen. Het blije gezicht van een klant geeft mij steeds opnieuw een goed gevoel. Het is steeds weer een mooi proces van het luisteren naar elkaar tot het creëren, het aanpassen en het uiteindelijk optimaal knippen en stylen van het haar. Zoals ik al beschreef, er is maar één kans op een eerste indruk!

 
 

Als kapster/haarstylist heb ik mijn eigen manier van werken ontwikkeld. De reizen naar Londen en New York hebben mij geïnspireerd, toch wilde ik mijn eerste zaak echt op mijn eigen manier wegzetten. Ik denk dat dit heel goed gelukt is, maar oordeelt u vooral zelf. Kom gerust eens langslopen voor een kennismaking en wie weet zit je binnenkort bij mij in de stoel. Een perfecte plek om te ontspannen en midden in hartje centrum Breda een moment voor jezelf te creëren. Wanneer je klaar bent kun je direct het terras op of nog even de stad in. Maison No3 is niet voor niets gekomen. Maison staat voor een ontspannen huiselijke sfeer en het nummer ‘3’ heeft voor mij verschillende betekenissen. Het huisnummer van de Ridderstraat is 3, mijn achternaam is Driessen en momenteel staan er 3 kappersstoelen, waar wij jouw haar nog mooier kunnen maken. Onze inrichting is geïnspireerd door de tijd waarin Brigitte Bardot opgroeide in Parijs en Zuid Frankrijk. Een stijlvolle en charmante tijd waarin de mode en vrijheid centraal stonden. Bij Maison No3 bieden wij een uitgebreid assortiment van haarverzorgingsartikelen aan. Ik adviseer je graag over de producten welke het beste zijn voor jouw haartype.


CONTACTRidderstraat 3
4811 JA Breda

076 - 78 58 870

info@maison3.nl

Reserveringen alleen per telefoon of klik reserveer nu.


RESERVEER NU