Hair Botox

Hair Botox

Bij Maison N°3 wordt er een Hair Botox treatment aangeboden om ervoor te zorgen dat je haar weer een gezonde boost krijgt. Door de Hair Botox behandeling zal het haar minder pluizen en een prachtige natuurlijke glans krijgen. Deze intensief verzorgende treatment bevat sterk werkzame ingrediënten die beschadigd en zwak haar herstellen. 

Wat is Hair Botox?

Hair Botox is een gladmakende en herstellende behandeling voor het haar. Deze behandeling zorgt ervoor dat het haar en de beschadigde haarvezels van het haar herstellen. Dit wordt hersteld door een combinatie van verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn onder andere vitamine B5, kaviaarolie, antioxidanten, Vitamine E en collageen. Deze ingrediënten repareren en voeden het beschadigde haar. De stoffen werken namelijk verzachtend, gladmakend en vocht inbrengend. De Botox behandeling is geschikt voor alle verschillende soorten haartypen. Het resultaat van de behandeling is drie tot vier maanden zichtbaar en voelbaar. Hieronder zie je een foto van iemand met het haar voor de behandeling.

Hair Botox

De voordelen

Haren na de behandeling

Een behandeling om je haren weer levendig te maken is de bekende keratinebehandeling. Echter bevat deze behandeling veel chemische producten. De Hair Botox treatment bevat juist geen chemische producten. Deze diep voedende behandeling maakt het haar glad en gaat pluizend haar tegen. Dit doet de behandeling met natuurlijke gezonde ingrediënten. De samenstelling van de soorten Botox verschilt maar bevat altijd de eerder genoemde producten. 

De kaviaarolie bevat verschillende vitaminen en antioxidanten die vrije radicalen en oxidatieve stress tegengaan. Collageen bestaat voornamelijk uit proteïnen en dit is een essentieel ingrediënt voor droog, broos en/of beschadigd haar. Het meest effectief is dus een dieet rijk aan proteïnen, maar deze kun je dus ook halen uit verschillende haarproducten. Gehydrateerd en gevoed haar is elastischer en veerkrachtiger waardoor het minder snel afbreekt. Door het krijgen van een Hair Botox behandeling zal je doffe en droge haar weer laten stralen en glanzen. 

Haartypes

De Botox treatment is geschikt voor ieder soort haartype. Echter zoals eerder genoemd is het dus enkel nodig wanneer je haar droog en dof is. De behandeling kan ook helpen tegen gespleten haarpunten. Wanneer je haar wat dunner en misschien wat futlozer is zal de treatment je haren ook een boost geven. Je haren zullen niet zo steil worden als bij een keratinebehandeling maar het zal dik en springerig haar wel gladder en minder pluizig maken. Ieder haartype heeft hydratatie en proteïne nodig dus alle soorten haar zullen hiervan opknappen.

Hoe werkt het?

Het beste is om deze treatment aan een professional over te laten. Isa, eigenaresse van Maison N°3 weet precies hoe ze dit doet. Na het wassen en volledig drogen van je haar zal ze het product aanbrengen over de lengte van je haar. Na ongeveer 30 minuten (afhankelijk van het soort product) wordt het uitgespoeld en je haar mooi in model worden gebracht.

Voor het maken van een afspraak (voor de Hair Botox treatment) belt u naar 076- 78 58 870, of klik hier en reserveer direct online.

RESERVEER NU