Hair Botox Breda

Bij Maison N°3 in Breda wordt er een Hair Botox treatment aangeboden, welke ervoor zal zorgen dat jouw haar weer even een gezonde boost krijgt. Na de behandeling is het haar weer gezonder en zal het minder pluizen en dofheid uitstralen. Het haar krijgt een mooie natuurlijke glans. Door de sterk werkzame ingrediënten van de botox zal het beschadigde haar zich herstellen.

Wat is Hair Botox?

Door een Hair Botox behandeling zal het haar herstellen glad worden gemaakt. Door de behandeling worden de beschadigde haarvezels hersteld. Door de combinatie van de verschillende ingrediënten krijgt je haar een enorme boost en zal het meer stralen dan ooit. De behandeling bevat onder andere vitamine B5, Vitamine E, Collageen, Antioxidanten en Kaviaarolie. De combinatie van deze ingrediënten zorgen ervoor dat het beschadigde haar wordt gevoed en gerepareerd. De ingrediënten werken namelijk vocht inbrengend, gladmakend en verzachtend. De treatment kan worden gebruikt voor iedere soort haartype. Na de behandeling zal resultaat zichtbaar zijn tot wel vier maanden. Het haar voelt en ziet er weer stralend gezond uit. Hieronder is een foto te zien van het haar voor een Hair Botox behandeling.

Hair Botox

De voordelen

Haren na de behandeling

Er zijn verschillende behandelingen die ervoor zorgen dat het haar weer levendig wordt. De keratinebehandeling is wellicht de meest bekende. Echter bevat deze behandeling veel verschillende chemische producten. De Hair Botox treatment bevat bovengenoemde natuurlijke ingrediënten waardoor het je haar ook echt verzorgd. Door deze diep voedende behandeling verwijderd het pluizig haar en maakt het het haar glad. Er zijn verschillende soorten botox en de samenstelling van de hoeveelheid van bijvoorbeeld vitamine E kan verschillen maar de ingrediënten zijn per botox wel hetzelfde.

De kaviaarolie bevat verschillende vitaminen en antioxidanten die vrije radicalen en oxidatieve stress tegengaan. Collageen bestaat voornamelijk uit proteïnen en dit is een essentieel ingrediënt voor droog, broos en/of beschadigd haar. Het meest effectief is dus een dieet rijk aan proteïnen, maar deze kun je dus ook halen uit verschillende haarproducten. Gehydrateerd en gevoed haar is elastischer en veerkrachtiger waardoor het minder snel afbreekt. Door het krijgen van een Hair Botox behandeling zal je doffe en droge haar weer laten stralen en glanzen. 

Hair Botox Breda

In het bruisende centrum van Breda is de prachtige salon Maison N°3 te vinden. Je kunt deze salon bezoeken als je een Hair Botox behandeling wilt. Zoals benoemd is het een heerlijke verzorgende treatment.  Zoek contact op via de telefoon of e-mail of breng een bezoekje aan de salon wanneer je in de buurt bent.

Haartypes

De treatment is geschikt voor alle verschillende haarsoorten, van stijl tot krul en van lang tot kort haar. Echter is de treatment wel alleen nodig om het haar te herstellen, dus wanneer het haar dof en droog is. Dof en droog haar resulteert vaak in gespleten haarpunten, welke ook hersteld worden door de treatment. De Botox treatment zorgt er ook voor dat je haar een boost krijgt. Wanneer je haar wat futloos en dun is krijgt het een boost en zal het weer gezond en vol aanvoelen. Als je de Botox treatment vergelijkt met een Keratinebehandeling geeft het niet hetzelfde effect, het haar zal niet zo steil worden maar het zal dik springerig haar wel minder laten pluizen en glad maken. Elke haarsoort moet gehydrateerd worden en heeft proteïne nodig dus elke soort haar zal hier zeker van opknappen.

Hoe werkt het?

Je kunt deze Hair Botox treatment het beste aan een professional overlaten. Isa, eigenaresse van Maison N°3 heeft dit vaker gedaan en op verschillende haartypes uitgevoerd en weet precies hoe ze dit doet. Het haar zal ze volledig drogen nadat het gewassen is en dan wordt het product over de gehele lengte van het haar worden aangebracht. Afhankelijk van het soort product moet het een bepaalde tijd intrekken. Na (ongeveer) 30 minuten zal de treatment worden uitgespoeld en zal Isa je haren mooi in model brengen.

Voor het maken van een afspraak (voor de Hair Botox treatment) belt u naar 076- 78 58 870, of klik hier en reserveer direct online.

RESERVEER NU