Keratine

Keratine

Je hebt vast al eens gehoord dat iemand uit je omgeving een keratine behandeling heeft gedaan bij de kapper. Het haar ziet er daarna super mooi uit maar wat is dat nu eigenlijk? Op deze pagina lees je meer over wat de behandeling inhoudt. In het kort houdt een keratinebehandeling een semipermanente behandeling met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en diep voedt in. 

Wat is keratine?

Keratine is een bepaalde stof, een eiwit of proteïne, wat helpt om de huid en nagels te herstellen en beschermen. Deze stof wordt door zijn werking gestimuleerd door verschillende beautyproducten. Ons eigen haar bestaat al voor 90% uit deze stof. Echter wordt deze hoeveelheid wel minder door het föhnen van het haar en door het gebruik van hitteproducten zoals een krul- en stijltang. Door de hoeveelheid keratine in ons haar te stimuleren, kunnen de behandelingen en haarproducten bijdragen aan het beschermen en herstellen van ons haar. 

Keratine

Wat houdt de behandeling in?

Wanneer je last hebt van onhandelbaar en/of droog haar, is een keratine behandeling misschien wel iets voor jou. Je kunt bij Maison N3 terecht voor deze behandeling. Na het wassen en het drogen van het haar wordt er vloeibare keratine in het haar aangebracht. Afhankelijk van het haartype zal de vloeistof voor een bepaalde tijd in het haar trekken. Na de behandeling is je haar weer stralend, glanzend en helemaal gezond. 

Let er hierbij op dat deze behandeling wel een kleine investering is. De prijs loopt al snel op. Daarentegen herstelt je haar wel weer helemaal en krijgt het een mega boost. Je maakt je haren zo weer gezond dus dat is het geld zeker waard. Door de prijs is het belangrijk om van tevoren even met jouw kapper in overleg te gaan over hetgeen je wilt bereiken met de behandeling en of dat dus mogelijk kan worden door de behandeling. Het is namelijk zonde als je voor niets een keratine behandeling ondergaat. Isa, eigenaresse van Maison N3 zal goed met je meekijken over de mogelijkheden en zal indien nodig een alternatieve behandeling voorstellen voor het gewenste resultaat. 

Keratine

Keratine haarproducten 

Er zijn veel verschillende soorten haarproducten die het keratinepercentage helpen te stimuleren. Zo kun je er dus thuis eerst zelf voor zorgen dat je haar wat gezonder wordt. Daarnaast kan je na een keratine behandeling je haren blijven stimuleren keratine aan te maken door het gebruik van deze keratine bevattende producten. Op de verpakking van de haarproducten zoals, shampoos, conditioners, haarmaskers en -sprays zal aangegeven worden dat er veel keratine in zit. Je kan ook advies vragen aan je kapper hiervoor. 

Voordelen

  • Gladder, zachter en glanzender haar
  • Pluisvrij haar
  • Het haar zal geholpen worden te groeien
  • Minder beschadigd haar
  • Je haar zal minder snel uitvallen of afbreken
  • De behandeling is geschikt voor ieder haartype
  • Je haar blijft bij slecht weer ook mooi in model

Voor het maken van een afspraak belt u naar 076- 78 58 870, of klik hier en reserveer direct online.

RESERVEER NU