Highlights Breda

Tegenwoordig is het kleuren van de haren steeds populairder. Door het zetten van de highlights in het haar, ziet je haar er gezonder , verzorgder en voller uit. Bij Maison staat de kwaliteit van het haar altijd op de eerste plaats. Bij Maison kun je in Breda terecht voor het zetten van highlights in je haar. Lees hieronder meer over het zetten van Highlights in de salon van Maison in het centrum van Breda en over de verzorging hiervan. 

Wat zijn highlights?

Bij het zetten van Highlights worden er, met een lichtere kleur verf dan de eigen haarkleur, streepjes in het haar gezet. Door het gebruik van de lichte streepjes door de eigen haarkleur krijgt het haar een frisse look. Er kan zelf voor de kleur van de verf worden gekozen. Hoe natuurlijker je het wilt, hoe meer de verf op de eigen haarkleur lijkt. Het is echter wel het meest voorkomend om een verfkleur te kiezen die twee of drie teinten lichter is dan de eigen haarkleur. Door het gebruik van zo een teint wordt er namelijk een diepgang in het haar gecreëerd.

Specialiteit Isa 

Highlights is een van de specialiteiten van Isa, eigenaresse van Maison. Isa zorgt ervoor dat deze op een natuurlijke en speelse manier wordt ingezet. Hierdoor wordt er een natuurlijke look gecreëerd en krijgt het haar een prachtige glow. Daarnaast zorgt Isa ervoor dat er bij het zetten van de highlights dimensie in het haar wordt gecreëerd. Hierdoor zit er meer beweging in het haar en lijkt het haar veel voller. Er kan voor een subtiele kleur worden gekozen, maar ook voor veel lichtere teinten dan de natuurlijke haarkleur.

Op beide manieren kan het er dan nog steeds heel mooi natuurlijk uit zien. Er kan ook worden gekozen voor babyblights voor een low maintenance effect, maar dat het er door de kleur toch wat levendiger uitziet. Ook kan er worden gekozen voor een combinatie van babylights en highlights. Deze combinatie zorgt voor een sunkissed effect. Het zetten van highlights kan schadelijk voor je haren zijn. Bij Maison wordt er een oplichtende verf gebruikt wat fibreplex bevat. De fibreplex zorgt ervoor dat de zwavelbruggen, die de vorm van je haar bepalen, intact blijven. De fibreplex beschermt de haarkwaliteit en voorkomt haarbreuk, iets wat Isa heel belangrijk vindt. 

Highlights Breda

In het bruisende centrum van Breda is de prachtige salon Maison N°3 te vinden. Je kunt deze salon bezoeken als je highlights in je haren wilt laten zetten. Zoals benoemd is het de specialisatie van eigenaresse en kapster Isa. Zoek contact op via de telefoon of e-mail of breng een bezoekje aan de salon wanneer je in de buurt bent.

Verschil highlights en balayage

Het aanbrengen van de verf maakt het verschil tussen de twee vormen van verven. Bij het zetten van Highlights wordt de verf met behulp van folies aangebracht. Hierdoor kunnen de gewenste plukken haar worden gekozen en heel secuur in de verf worden gezet. Bij een balayage wordt de verf juist zonder folies in het haar gezet. Daarnaast zit er ook nog verschil tussen de twee vormen van verven door het ontkleuren van het haar. Zo wordt het haar bij het inzetten van Highlights meer ontkleurd dan bij het zetten van een balayage. Het laatste verschil tussen een balayage en Highlights is dat Highlights vanaf de hoofdhuid worden ingezet, terwijl een balayage pas vanaf een paar centimeter vanaf de hoofdhuid wordt ingezet.

Er zitten dus best een paar verschillen tussen een balayage en Highlights. Er is dan ook nog foilayage, dit is eigenlijk een middenweg tussen de balayage en Highlights. Bij foilayage worden de folies wel vanaf de hoofdhuid ingezet, maar wordt dit wel op een speelse manier gedaan. Zo hoeft het haar minder vaak bijgekleurd te worden maar krijg je wel weer die sunkissed en frisse look.

Onderhouden  

Maison biedt een verscheidenheid aan producten om u te helpen uw haar het beste te verzorgen na het oplichten. Het assortiment van Davines, Heart of Glass zorgt ervoor dat je haar zijn glans behoudt. Deze producten kunnen ook gebruikt worden na balayage. Deze producten zijn ook te gebruiken na een balayage. Deze lijn bestaan uit een shampoo, conditioner, intense treatment en een sheer glaze. Het behouden van de kleur, de verzorging van het haar en de kwaliteit van het haar worden bevorderd door het gebruik van de shampoo en conditioner. Daarnaast wordt er door de conditioner ook voor gezorgd dat het haar gemakkelijker door te kammen, verzorgd en gehydrateerd is. De intense treatment zorgt ervoor dat het haar meer rust uitstraalt en dat het haar meer zal glanzen en stralen. De haarvezels zullen hierdoor worden versterkt en de treatment herstelt hetgeen wat helpt het breken van het haar te voorkomen.

Dan is er nog de sheer glaze. Dit is de laatste stap van het verzorgen van het haar. De sheer glaze beschermt de haarzakjes tegen uitdrogen. Door het gebruiken van de sheer glaze zullen de haarzakjes herstellen waardoor het haar een gezondere en natuurlijkere look krijgt na iedere wasbeurt. Daarnaast dient de sheer glaze ook als een soort zonnebrand voor je haar. De sheer glaze beschermt namelijk tegen UV straling waardoor uw haar niet beschadigd door de zon.

Voor een afspraak bel 076- 78 58 870, of klik hier en reserveer direct online.

RESERVEER NU